donderdag 17 oktober 2024

Terugblik BOOST je (werk)geluk: een dag vol inspiratie, plezier en ontspanning

Een zonnige ochtend, een zaal vol enthousiaste mensen, en gelach vult de zaal. Zo begon het BOOST je (werk)geluk event op 26 september, een dag om niet snel te vergeten! In samenwerking met Meet Me Events hadden we een bomvol programma samengesteld dat zorgde voor inspiratie, ontspanning en vooral een flinke dosis plezier. Met een mix van lezingen, workshops, theater, een informatiemarkt, lekker eten en fun, was er voor iedereen wat te beleven.

"Ik heb veel praktische tips gekregen die ik meteen kan toepassen op mijn werk. En de ontspannen sfeer maakte het superleuk!"

Een vliegende start met humor en herkenning

De dag werd afgetrapt met de interactieve en humoristische voorstelling ‘Klein Geluk in de Zorg Show’. De lachsalvo's en de herkenbare situaties zorgden direct voor een ontspannen sfeer onder de aanwezigen. Daarna was het tijd om zelf in actie te komen: van workshops over persoonlijke groei en werkplezier tot inspirerende lezingen over grenzen stellen en balans creëren. De diverse workshops en lezingen gaven handvatten om werk en geluk op een nieuwe manier te benaderen. Voor iedereen was er iets waardevols te beleven.

 “Ik heb nog nooit zoveel gelachen vóór 11 uur ‘s ochtends.”

Zorgambassadeurs ontmoeten

Naast de inspirerende sessies was er ook een gezellige informatiemarkt, waar aanwezigen met zorgambassadeurs in gesprek konden gaan. Dit was dé kans om meer te leren over de verschillende carrièremogelijkheden in de zorg en welzijn. Tussendoor was er volop tijd om te genieten van lekker eten en extra boosters.

Een dag vol energie en gelach

De dag werd op een ludieke manier afgesloten met het ‘WK Breinbruisen’. Dit interactieve spel daagde deelnemers uit om op een andere manier naar problemen te kijken en leverde niet alleen leermomenten op, maar ook flink wat gelach.

Bovendien zijn er aan de winnaars van de winactie cadeaubonnen uitgereikt. De eerste 100 aanmeldingen hadden kans om een een wellnessdag voor 2 personen te winnen! Iedereen ging naar huis met frisse energie en praktische tips om hun werkgeluk een flinke boost te geven.

Kortom: een geslaagde dag vol inspiratie, verbinding en plezier!

"Het programma zat goed in elkaar, met precies de juiste balans tussen inhoud en plezier. Het was absoluut de moeite waard om erbij te zijn!"

Benieuwd naar de sfeer of het event nog is herbeleven?

Bekijk de fotogalerij

Ik? Een loopbaancoach?

Heb jij altijd al overwogen om 'iets' in de zorg te gaan doen? Maar weet je niet waar je moet beginnen? Of werk je al in de zorg, maar kan je wel een boost gebruiken? Ga dan eens in gesprek met onze loopbaancoaches via een Sterk in je werk traject. Dit traject is gratis, bij jou in de buurt en helemaal op maat. Zodat jij straks precies weet of de zorg iets voor je is én welke stappen je kunt zetten. Meld je gratis aan via sterkinjewerk.nl

Het BOOST je (werk)geluk is powered by Sterk in je Werk.