Geplaatst op: 30-11-2016Naar overzicht

Sterk in je werk, zorg voor jezelf 30 nov 2016

De zorg verandert, dus verander mee! Wij helpen je op weg.

Werk jij in de zorg of welzijn (maximaal op functieniveau 2), ben je 45 jaar of ouder en wil je je kansen op het behouden van (nieuw) werk vergroten? Meld je dan nu gratis aan voor het project 'Sterk in je werk, zorg voor jezelf'. 

Elke dag horen we wel iets over veranderingen in zorg en welzijn. Ook bij jou op je werk kunnen zaken veranderen, bijvoorbeeld je baan verandert of jouw werkzaamheden worden aangepast. Het is goed om jezelf hierop voor te bereiden. In het project 'Sterk in je werk, zorg voor jezelf', kijk je samen met een coach van ViaZorg naar je eigen interesses en mogelijkheden binnen en buiten de sector en ga je daarmee aan de slag. Ook is praktische hulp mogelijk, zoals hulp bij het schrijven van een goede sollicitatiebrief, een beroepentest of verwijzing naar een passende training of opleiding. Je werkgever wordt niet geïnformeerd over je aanmelding.

Ben je geïnteresseerd?
Ga dan naar www.sterkinjewerk.nl en vul het aanvraagformulier in. Je ziet direct of je voor dit gratis gesprek in aanmerking komt. We nemen daarna contact met je op voor een afspraak bij jou in de omgeving. 

CNV Zorg & Welzijn heeft zich sterk gemaakt voor dit project en wordt daarbij ondersteunt door FNV Zorg & Welzijn.