Geplaatst op: 25-03-2019Naar overzicht

Sterk in je werk, zorg voor jezelf!25 mrt 2019

Als je in de zorg werkt, verdien je kansen!

Werk je al een tijd in zorg of welzijn en heb je al langere tijd niet meer aan je eigen ontwikkeling gewerkt? Of weet je niet zo goed hoe je dit moet aanpakken?

Speciaal voor jou is er nu gratis een persoonlijk loopbaanadvies van ‘Sterk in je werk, zorg voor jezelf’ mogelijk. Meld je aan en ontdek samen met een van onze loopbaancoaches wat jij kunt doen om mee te groeien in je werk. Wij helpen je graag op weg! 

Soms helpt het om met een ervaren loopbaancoach stil te staan bij je eigen werk en loopbaan: ben ik nog wel bekwaam en voor langere duur inzetbaar? Wat zijn mijn ambities en waar wil ik sterk in worden? De coaches van ‘Sterk in je werk’ weten alles over de mogelijkheden om goed aan het werk te blijven. De coach helpt je op weg en weet waar de kansen op de regionale arbeidsmarkt liggen.

Als je besluit om deel te nemen mag je zelf bepalen of je jouw eigen werkgever hierover wilt informeren of niet. Viazorg en de loopbaancoaches zullen dat in ieder geval niet doen.

Hoe meld je je aan:

  1. Je meldt je aan via de website sterkinjewerk.nl
  2. Je aanmelding wordt doorgestuurd naar Viazorg
  3. Je wordt opgebeld door een medewerker Viazorg om een afspraak te maken met één van de loopbaancoaches

Heb je vragen over Sterk in je werk? Neem eens een kijkje op de vraag & antwoord pagina van Sterk in je werk. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met Viazorg en vraag naar één van de loopbaancoaches!

‘Sterk in je werk, zorg voor jezelf’ is een project van CNV Zorg en Welzijn en RegioPlus. Dit project wordt regionaal door Viazorg uitgevoerd. Meer informatie vind je op de site www.sterkinjewerk.nl.