Zorginstellingen

Door op een locatie in onderstaande kaart te klikken kunt u de gegevens van deze locatie zien.

 • Eerstelijnszorg
 • Gehandicaptenzorg
 • GGZ
 • Jeugdzorg
 • Kinderopvang
 • Onderwijs
 • Overige
 • VVT
 • WMD
 • Ziekenhuizen
Legenda
 • Eerstelijnszorg
 • Gehandicaptenzorg
 • GGZ
 • Jeugdzorg
 • Kinderopvang
 • Onderwijs
 • Overige
 • VVT
 • WMD
 • Ziekenhuizen

ADRZ

's-Gravenpolderseweg 114 4462 RA Goeswww.adrz.nl

Het ADRZ biedt de juiste medische zorg en levert een gezonde bijdrage aan de leefomgeving in de Zeeuwse regio en is daarbij een constructieve schakel in de zorgketen.

lees meer

Amares

Oostmolenweg 101 4481 PM Kloetingewww.amares.nl

Amares is een samenwerkingsverband tussen Emergis en Juvent. We behandelen kinderen en jongeren in de leeftijd tussen 6 en 23 jaar.Daarnaast werken we nauw samen met Lucertis kinder & jeugdpsychiatrie in o.a. de regio’s Rotterdam Rijnmond en Zuid-Hollandse eilanden.

lees meer

Arduin

Seissingel 4 4333 GV Middelburgwww.arduin.nl

Arduin staat midden in de samenleving. Die samenleving zijn wij allemaal. Het maakt niet uit wie je bent. Iedereen geeft op een eigen unieke manier kleur aan deze samenleving. Door wie je bent. De samenleving is gevarieerd en daarom is ook het aanbod van Arduin gevarieerd. Arduin is er voor mensen met een verstandelijke beperking. Ook als de vraag om ondersteuning erg intensief is en vraagt om speciale deskundigheid. Arduin ondersteunt de cliënten in het ontplooien van hun talenten met als uitga

lees meer

Buurtzorg Nederland

Twentepoort Oost 44A 6609 RG Almelowww.buurtzorgnederland.com

Buurtzorg Nederland heeft een vernieuwend concept voor zorg thuis ontwikkeld. Bij de zorgverlening wordt gestreefd naar betere oplossingen voor de cliënt, duurzaam en effectief. Omdat er wordt gewerkt met zelfsturende teams kan er beter worden aangesloten bij de specifieke wensen en behoeften van de cliënt. In de teams werken (wijk)verpleegkundigen samen met wijkziekenverzorgenden, waarbij hun oplossend vermogen en professionaliteit ten volle worden benut. De teams zijn zelf verantwoordelijk voo

lees meer

Cedrah

Briandlaan 2 4334 GP Middelburgwww.cedrah.nl

Cedrah biedt wonen, zorg en diensten aan ouderen die bewust kiezen voor een organisatie met een reformatorisch identiteitsprofiel. Daarbij wenst Cedrah in alles te handelen in overeenstemming met Gods Woord.

lees meer

Curadomi

Lagewei 7 4464 AK Goeswww.leliezorggroep.nl

Lelie zorggroep heeft voor u een breed aanbod zorg- en hulpverlening in huis. In al ons werk staat de zorg voor onze cliënten centraal.

lees meer

Dé Provinciale Kraamzorg

Naereboutstraat 23 4461 G Goeswww.deprovincialekraamzorg.nl

Dé Provinciale Kraamzorg, altijd in de buurt met de allerbeste zorg. Dé Provinciale Kraamzorg is actief in heel Zeeland, West-Brabant en de Belgische grensstreek. Met andere woorden: van Cadzand tot en met Roosendaal en van Hulst tot en met Tholen. Wij beschikken over meer dan 150 uitstekend opgeleide kraamverzorgenden, verdeeld over de verschillende regio’s.

lees meer

Stichting DOOR

Golsteinseweg 4 4333 RA Middelburgwww.stichtingdoor.nl

Stichting DOOR is een laagdrempelige 24-uurs voorziening die haar cliënten, veelal (ex-)gedetineerden en justitiabelen, gedurende een langere periode op een rustige locatie intensief begeleidt op zes belangrijke leefgebieden (wonen, werken, relatie, financiën, zingeving en zorg) om hen daarmee op veilige wijze volwaardig terug te laten keren in de maatschappij.

lees meer

Emergis

Oostmolenweg 101 4481 PM Kloetingewww.emergis.nl

Emergis behandelt en begeleidt jaarlijks ca. 10.000 mensen met uiteeenlopende problemen: psychiatrische stoornissen, verslaving, problemen op het gebied van wonen en werken, veiligheid, huiselijk geweld. Kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen.

lees meer

Gors

Stationspark 24 4462 DZ Goeswww.gors.nl

Aan huis en op diverse locaties in Zeeland bieden wij zorg en ondersteuning bij wonen, werken, leren en vrijetijdsbestedingen aan meer dan 800 kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking.

lees meer

Hoornbeeck College

Van Dusseldorpstraat 45 4461 LT Goeswww.hoornbeeck.nl

Het Hoornbeeck College biedt onderwijs dat gebaseerd is op het Woord van God en de daarop gebaseerde gereformeerde belijdenis (De Drie Formulieren van Enigheid).

lees meer

Stichting Hulst voor Elkaar

Lange Bellingestraat 2 4561 ED Hulstwww.hulstvoorelkaar.nl

Stichting Hulst voor Elkaar is de centrale organisatie in de gemeente Hulst voor al uw ondersteuningsvragen op het gebied van welzijn, zorg, opgroeien en opvoeden. Dit voorkomt dat u allerlei organisaties af moet om de juiste informatie te vinden. Eén centraal loket dus. U vindt Hulst voor Elkaar in de Gemeentewinkel aan de Grote Markt te Hulst.

lees meer

HZ University of Applied Sciences

Edisonweg 4 4382 NW Vlissingenwww.hz.nl

HZ University of Applied Sciences leidt (jonge) mensen op tot verantwoordelijke, waarde(n)volle en zelfbewuste professionals voor een globaliserende werkomgeving. Dit gebeurt in nauwe samenwerking met en betrokkenheid van de (internationale) beroepspraktijk en partnerinstellingen. De HZ draagt er (mede) zorg voor dat studenten zo hoog mogelijk gekwalificeerd worden.

lees meer

Indigo

Klein Frankrijk 7A 4461 ZN Goeswww.indigo.nl

Indigo is een aanbieder in de Basis GGZ en biedt psychische hulp door heel Nederland. Hierbij kunt u te denken aan behandelingen, cursussen, online hulp en/of psychische testen. U wordt geholpen door een ervaren team van psychologen, psychiaters, verpleegkundig specialisten en andere hulpverleners. Daarnaast biedt Indigo POH-GGZ diensten en preventie.

lees meer

Iriz thuiszorg

Zonnebloemstraat 50 4461 PL Goeswww.iriz.org

Altijd oog voor de mens. Iriz thuiszorg is een ondernemende organisatie, met oog voor de mens. Daarbij staan de zorgwensen van de cliënt voorop. Met positiviteit, zorgondersteuning en liefde voor het vak en de mensen behartigen wij de zorgwensen. Extra aandacht is voor ons vanzelfsprekend, ook voor de naasten van onze cliënten.

lees meer

JUZT

Teteringsedijk 3 4817 MA Bredawww.juzt.nl

Ouders en kinderen zijn onlosmakelijk verbonden. Zij zijn de hoofdrolspelers in opgroeien en opvoeden. Met als doel dat kinderen en jongeren zich kunnen ontplooien en zo volwaardig mogelijk kunnen participeren in onze samenleving. Toch gaat opvoeden en veilig opgroeien soms niet vanzelf. Juzt kan dan ondersteuning en hulp bieden, liefst in de eigen omgeving, zo licht als mogelijk en zo intensief als nodig. Juzt gaat uit van de eigen kracht van de cliënt en zoekt samen met de cliënt en ieder die

lees meer

Kibeo

Stationspark 2 4462 DZ Goeswww.kibeo.nl

Kibeo is een kinderopvangorganisatie met meer dan 150 vestigingen, verspreid over Zeeland, Goeree-Overflakkee, de Hoeksche Waard en Barendrecht. In een veranderende markt vindt Kibeo het belangrijk samenwerkingen aan te gaan; zoals met basisscholen, met het oog op het vormen van brede scholen en Integrale Kindcentra. Kibeo groeit en ontwikkelt zich, dit zorgt voor een uitdagende werkomgeving. Er is veel ruimte is voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling.

lees meer

Koninklijke Kentalis

Schaepmanstraat 21 4463 SC Goeswww.kentalis.nl

Kentalis is een landelijke organisatie die al 225 jaar gespecialiseerd is in diagnostiek, zorg en onderwijs voor mensen met beperkingen in horen of communiceren. Onze medewerkers bieden klanten toegang tot alle actuele mogelijkheden van taal en communicatie. Door kennis en expertise te ontwikkelen, toe te passen en te delen willen wij de kwaliteit van onze dienstverlening duurzaam verbeteren. Met hart, oog en oor voor de ander. En vooral: in goede dialoog met klanten, medewerkers en partners.

lees meer

Landgoed Rijckholt

Provincialeweg 2 4494 NA Geersdijkwww.landgoedrijckholt.nl

Landgoed Rijckholt is een woongemeenschap voor ouderen. Het landgoed is een parkachtige buitenplaats van 6,7 hectare in Zeeland. Op het landgoed zijn verschillende huizen en appartementen voor ouderen die (nog) geen of juist intensieve zorg behoeven. Door paviljoenbouw is een soort dorp voor ouderen ontstaan met meerdere faciliteiten zoals een atelier, een restaurant en een Bed & Breakfast.

lees meer

Leger des Heils Zuidwest Nederland

Kromhout 110 3311 RH Dordrechtwww.werkenbijhetlegerdesheils.nl

Het Leger des Heils is er voor mensen zonder helper. Het maakt niet uit welke achtergrond of levensovertuiging zij hebben. Iedereen kan een beroep doen op het Leger des Heils. De typische Leger des Heils aanpak kenmerkt zich door een basishouding van aansluiten bij wat de client nodig heeft. Oog hebben voor de hele mens en als het nodig is steeds opnieuw beginnen. Successen vieren we. Het Leger des Heils gelooft in perspectief voor mensen omdat iedereen ertoe doet.

lees meer

Nucleuszorg B.V.

Vlietstraat 12 4535 HA Terneuzenwww.nucleuszorg.nl

Nucleus Zorg is een ondersteunende eerstelijnsorganisatie van en voor huisartsen in Zeeuws-Vlaanderen. Samen met huisartsen, verpleegkundigen, triagisten, praktijkondersteuners huisarts en medewerkers werken wij aan een optimale zorg. Nucleus Zorg zal de komende tijd mede gaan gebruiken om innovatief, snel en wendbaar te blijven met als uitgangspunt het bevorderen van de gezondheid voor de inwoners van Zeeuws-Vlaanderen vanuit de 24-uurs huisartsenzorg.

lees meer

De Okkernoot

Prins Bernhardstraat 2 4507 BE Schoondijkewww.stichtingdeokkernoot.nl

De Okkernoot is een professionele woonvoorziening voor mensen met een verstandelijke beperking. Of ze nu man of vrouw zijn, jong of oud, een lichte of een zwaardere verstandelijke beperking hebben. De Okkernoot biedt ze een gastvrij thuis. Juist het kleinschalige karakter levert veel persoonlijke aandacht en flexibiliteit op. Met andere woorden maatwerk voor elke bewoner.

lees meer

Philadelphia Zorg Zuid

Pres. Kennedylaan 106 6883 AX Velpwww.philadelphia.nl

Elke dag het beste uit onszelf! Wij zijn bevlogen professionals die zich dag in, dag uit inzetten voor een goede kwaliteit van zorg voor onze cliënten. Die regels niet leidend laten zijn. Stevig in hun schoenen staan en hun vak verstaan. Ons doel is om elke dag het beste te halen uit onszelf, zodat we het beste kunnen halen uit de cliënt.

lees meer

Revant

's-Gravenpolderseweg 114a 4462 RA Goeswww.revant.nl

Revant is hét expertisecentrum voor medisch specialistische revalidatie in West-Brabant en Zeeland, gericht op revalidatie van kinderen en volwassenen. Onder Revant valt ook het centrum voor complex chronisch longfalen (voorheen bekend als Schoondonck longrevalidatie). Revalideren bij Revant is samenwerken met een interdisciplinair team van behandelaars. Dit team werkt samen vanuit eigen invalshoeken die elkaar aanvullen en versterken. Jaarlijks behandelen wij zo'n 9.000 revalidanten.

lees meer

Scalda

Bessestraat 4 4462 CM Goeswww.scalda.nl

Wij leiden je zo op, dat je het in de maatschappij en in je beroep goed doet. We helpen jou het beste uit jezelf te halen en stimuleren je zelfs boven jezelf uit te stijgen: excellent te zijn. In een prettige, gestructureerde en mensgerichte leeromgeving helpen wij jou (verder) in jouw professionele én in je persoonlijke ontwikkeling. Zo streven we ernaar dat een steeds groter deel van onze opleidingen in onafhankelijke benchmarks beoordeeld wordt als behorend tot de beste van Nederland.

lees meer

Scheldezoom Farmacie B.V.

Spoorstraat 16 4431 NK ’s-Gravenpolderwww.scheldezoom.nl

Scheldezoom Farmacie B.V. is 23 op februari 2011 officieel opgericht, maar heeft reeds 20 jaar ervaring op het gebied van geneesmiddelenzorg. De organisatie, die is ontstaan uit de Maatschap Ziekenhuisapotheek Scheldezoom, telt ruim 190 medewerkers en voorziet een brede klantenkring van geneesmiddelen, advies en maatwerk.

lees meer

SVRZ

Koudekerkseweg 143 4335 SM Middelburgwww.svrz.nl

SVRZ Zorgt in Zeeland. Medewerkers van SVRZ staan dicht bij de cliënt. Dit kan zowel vanuit kleinschalige woningen, zorgcentra, specialistische centra, maar ook bij cliënten thuis zijn. Als medewerker draag je bij aan het totaalpakket waarbij wonen, welzijn en zorg op elkaar zijn afgestemd. Daardoor kunnen we continuïteit van zorg aanbieden. Kijk op www.SVRZ.nl voor een overzicht van onze locaties en specifieke informatie. Kijk voor vacatures op www.werkenbijsvrz.nl

lees meer

Tragel zorg

Sterredreef 50 4567 BL Clingewww.tragelzorg.nl

Tragel Zorg biedt zorg- en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking met als doel een goed leven. Goed leven kan alleen als er een netwerk van mensen om je heen staat. "Tragel" is een Zeeuws begrip dat "verbindingsweg" betekent. Het verwijst naar de verbindingen, het netwerk, waarmee de cliënt zijn leven kan leiden zoals hij dat wil. Tragel draagt hieraan bij met zorg, begeleiding en ondersteuning.

lees meer

Weerwerk

Klarinetweg 16a 4337 RA Middelburgwww.weerwerk-zeeland.nl

Weerwerk is een sociale onderneming die zich inzet om mensen met psychische klachten deel te laten nemen aan de maatschappij op het gebied van wonen, werken en vrije tijd.

lees meer

Stichting Welzijn Middelburg

Sint Sebastiaanstraat 12 4331 PL Middelburgwww.welzijnmiddelburg.nl

Het vrijwilligerssteunpunt van Stichting Welzijn Middelburg fungeert als maatschappelijk makelaars: we brengen mensen die vrijwilligerswerk zoeken in contact met lokale vrijwilligersorganisaties. We ondersteunen jongeren en VO scholen rondom jongerenvrijwilligerswerk en hebben contact met vervolgonderwijs zoals de HZ en de Roosevelt Academy. We ondersteunen vrijwilligersorganisaties bij hun vragen en verstrekken informatie over de ontwikkelingen in vrijwilligerswerk.

lees meer

Stichting Welzijn Veere

Schoolstraat 4 4356 BX Oostkapellewww.welzijnveere.nl

Stichting Welzijn Veere is een zelfstandige, professionele organisatie. Wij gaan en staan voor een veerkrachtige en saamhorige Veerse samenleving, waar jong tot oud meetelt en op eigen wijze kan meedoen. De circa 500 actief betrokken vrijwilligers van Stichting Welzijn Veere worden ondersteund door medewerkers van Stichting Welzijn Veere.

lees meer

Stichting Welzijn West Zeeuwsch-Vlaanderen

Nieuwstraat 2 4501 BD Oostburgwww.porthossluis.nl

De gemeente Sluis oftewel West Zeeuws-Vlaanderen staat garant voor veel woon-, werk- en recreatieplezier. Het is een streek met een zeer afwisselend landschap, gevormd door weer en wind. Het resultaat is een gemeente met vele gezichten...

lees meer

WoondroomZorg B.V.

Wijkerweg 3 3947 NH Langbroekwww.woondroomzorg.nl

Steeds vaker kiezen mantelzorgers van mensen die in het dagelijks leven zorg en begeleiding nodig hebben voor de mogelijkheid om die zorg – samen met andere zorgvragers – zoveel mogelijk zelf te organiseren. Door gebruik te maken van een PGB (persoonsgebonden budget) en de krachten te bundelen kan op die manier met relatief beperkte middelen kwalitatief goede zorg worden gerealiseerd.

lees meer

WVO Zorg

Vredehoflaan 370 4382 CJ Vlissingenwww.wvozorg.nl

Bij WVO Zorg werken mensen die passie hebben voor hun vak. Mensen die met toewijding zorgen voor anderen en persoonlijke aandacht hebben voor cliënten én collega’s. Samen vormen we een organisatie die innovatief en ambitieus is en een inspirerende werkplek biedt. Met onze professionele en betrokken medewerkers zorgen we ervoor dat onze cliënten hun vertrouwde leven zoveel mogelijk kunnen blijven voortzetten. Dat is waar wij ons dagelijks voor inzetten. Zo maken wij ‘iedere dag de moeite waard’.

lees meer

Zeelandcare

Piet Heinstraat 43 4461 GL Goeswww.zeelandcare.com

Zeelandcare is een zorgorganisatie met verschillende locaties in heel Zeeland. Zo brengen wij ziekenhuiszorg weer dicht bij u. Bij Zeelandcare kunt u terecht voor een groot aantal behandelingen op het gebied van planbare zorg. Dat is zorg waar u van te voren een afspraak voor maakt en die niet spoedeisend is. Denk bijvoorbeeld aan het verwijderen van een verstandskies of het plaatsen van een nieuwe knie.

lees meer

Zeeuwse Gronden

Axelsestraat 8a 4537 AJ Terneuzenwww.zeeuwsegronden.nl

Zeeuwse Gronden is een jonge (10 jaar) organisatie die werkzaam is binnen Zeeland op het gebied van geestelijke gezondheidszorg. Ons kenmerk is dat we geen stichting zijn van hulpverleners, maar van cliënten, familie en betrokken medewerkers. Elke dag weer proberen we mensen met een ernstige psychiatrische ziekte zo goed mogelijk te laten wonen en werken door een combinatie van zelfstandigheid en gemeenschappelijkheid. We streven er dus bewust naar een leef-, woon- en werkgemeenschap te zijn.

lees meer

Zeeuwse Zorgschakels

Hermesweg 9 4382 ND Vlissingenwww.zeeuwsezorgschakels.nl

Zeeuwse Zorgschakels is een onafhankelijke organisatie die zich inzet voor een goede samenhang in ketenzorg. De stichting wordt gedragen door nagenoeg alle zorgaanbieders in Zeeland, de beide ziekenhuizen en huisartsen. Binnen de stichting zijn ketenzorgprogramma's voor dementie van Walcheren, Zeeuws-Vlaanderen en de Oosterschelderegio ondergebracht.

lees meer

Zorggroep Ter Weel

Joannaplantsoen 1 4462 AV Goeswww.terweel.nl

Zorggroep Ter Weel is een ondernemende organisatie die gericht is op het ondersteunen van de zelfredzaamheid van ouderen, waardoor zij zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven leven. Indien opname in een van de woonzorgcentra noodzakelijk wordt, dan blijft de cliënt en diens familie in regie om deze periode zo aangenaam mogelijk te beleven binnen de begeleidings- en behandelmogelijkheden die er zijn.

lees meer

ZorgSaam Zorggroep Zeeuws-Vlaanderen

Wielingenlaan 2 4535 PA Terneuzenwww.zorgsaam.org

ZorgSaam Zorggroep Zeeuws-Vlaanderen is de specialist in zorg voor jong en oud in de regio Zeeuws-Vlaanderen én daarbuiten. ZorgSaam biedt ziekenhuiszorg, ambulancezorg, thuiszorg en ouderenzorg. Met deze verschillende onderdelen zijn we in staat om naadloos op elkaar aansluitende zorg te verstrekken. De zorg is afgestemd op de behoefte van u als patiënt, cliënt of bewoner.

lees meer

Zorgstroom

Breestraat 15 4331 TS Middelburgwww.werkenbijzorgstroom.nl

Werken bij Zorgstroom is niet zomaar een baan! Samen zorgen we ervoor dat de cliënt het leven kan leven zoals hij of zij dat wil. Je werkt in je eigen omgeving, dicht bij jezelf. Of je nu in de thuiszorg, op een locatie of op kantoor werkt. Bij Zorgstroom werken we met Passie, in een Open cultuur, waarbij gezocht wordt naar Samenwerking tussen de cliënt, het netwerk, professionals en vrijwilligers.

lees meer

Zuidwest Radiotherapeutisch Instituut

Koudekerkseweg 90 4382 EK Vlissingenwww.zrti.nl

Het Zuidwest Radiotherapeutisch Instituut (ZRTI) is een zelfstandig instituut met locaties in Vlissingen en in Roosendaal. Patiënten uit de regio Zeeland, West-Brabant en de Zuid-Hollandse eilanden kunnen hier terecht voor bestraling. De zorg wordt verleend door hoogopgeleid en gespecialiseerd personeel met ultra-moderne apparatuur. Het ZRTI hecht veel waarde aan zorg dichtbij. Niet alleen zorg in de buurt, maar ook als mens dichtbij. Patiënten worden met zorg en aandacht omringd.

lees meer

Zeeuwse Zorgmensen

Fazantenhof 42 4332 XT Middelburgwww.zeeuwsezorgmensen.nl

Met een professionele blik en persoonlijke benadering zijn wij een verbindende schakel tussen zorgvrager en zorgverlener. Wij zijn daarin samenwerkingspartner voor de zorgorganisatie, particuliere zorgvrager en zelfstandig zorgondernemer. Zeeuwse Zorgmensen is dè speler in Zeeland op het gebied van 24-uurs-, extramurale-, intramurale- en nachtzorg, en ook op het gebied van flexpoolbeheer-, uitzenddiensten en vakantiekrachten.

lees meer

Allévo

Hollandiaplein 1 4461 GT Goeswww.allevo.nl

Allévo is een grote Zeeuwse zorgorganisatie die zorg en diensten levert op het gebied van thuiszorg, wonen met zorg, revalidatie en specialistische hulp zoals dieetadvisering. Van preventie tot zorg in de laatste levensfase. Wij gaan uit van wat een cliënt zelf kan, luisteren en zoeken samen wat de beste oplossing voor de cliënt is. Daarbij kijken we verder dan de grenzen van onze organisatie.

lees meer

Mentorschap Zeeland

Noordmonsterweg 1 4382 SC Middelburgwww.mentorschapzeeland.nl

Soms hebben mensen moeite om goed voor zichzelf te zorgen of zelfstandig keuzes te maken of beslissingen te overzien. Bijvoorbeeld mensen met een handicap, functiebeperking, chronische zieke of psychiatrische problematiek of ouderen. Als er geen familie is die zorg voor hen draagt dan kan een mentor uitkomst bieden. Mentorschap Zeeland is een vrijwilligersorganisatie.

lees meer

Juutsom

Oranjedijk 1a 4508 KC Waterlandkerkjewww.juutsom.nl

Juutsom is een kleinschalige zorginstelling gelegen op een landgoed in Zeeuws Vlaanderen. Juutsom biedt professionele zorg, gebruik makend van het leven werken in de natuurlijke omgeving van het platteland. Bij Juutsom kunnen mensen met diverse beperkingen gebruik maken van dagbesteding, logeeropvang en wonen.

lees meer

Stichting Klaver4 zorg en welzijn

Dorpsstraat 49d 4634 TN Woensdrechtwww.klaver4.nl

Stichting Klaver4 zorg en welzijn biedt zorg op maat aan mensen met (langdurige) psychiatrische en/of psychosociale problematiek. Wij bieden mensen ondersteuning bij het vinden van een weg in de huidige maatschappij en in hun dagelijks leven. Het vergroten van de zelfstandigheid is hierbij een belangrijk speerpunt. De wensen en mogelijkheden van de zorgvrager, het gezin en het netwerk staan bij ons voorop.

lees meer

Schutse Zorg Tholen

F.M. Boogaardweg 10 4697 GM Sint Annalandwww.schutsezorgtholen.nl

Schutse Zorg Tholen is een zorgaanbieder op het eiland Tholen met een zorgcentrum van 65 verzorgingshuisplaatsen, 20 verpleeghuisplaatsen, tijdelijke opvang, palliatieve zorg, semimurale zorg en dagverzorging. Extramuraal wordt zorg gegeven binnen de woonzorgcentra Vroonhof, Scheldeoord, Vestehof en in de wijk.

lees meer

Kinderopvang Walcheren

Buitenhove 161 4336 HG Middelburgwww.kinderopvangwalcheren.nl

Uw partner in groei Uw kind maakt bij ons een goede start. Kinderopvang is een verrijking voor uw kind omdat het positief bijdraagt aan de ontwikkeling op sociaal-emotioneel, motorisch, creatief en cognitief gebied.

lees meer

Allerzorg

Koning Gustaafweg 2 4301 NP Zierikzeewww.allerzorg.nl

Allerzorg is een innovatieve en ondernemende thuiszorgorganisatie en staat voor het leveren van kwalitatief goede zorg waarbij het belang van de cliënten altijd voorop staat. Onze zorg is ISO-healthcare gecertificeerd. Elke dag zijn wij bezig met onze zorg kwalitatief hoog te houden en als het kan nog beter te maken. In heel Nederland zijn er teams van verpleegkundigen en verzorgenden actief om zorg te verlenen.

lees meer

Stichting KIO

Van der Biltplein 6 4451 AE Heinkenszandwww.stichtingkio.nl

Stichting KIO is ontstaan uit één zorgvraag in 2003 en dit zijn er inmiddels zeer velen geworden. KIO biedt vraag gestuurde zorg en begeleiding aan kinderen en volwassenen. Dit kan in de vorm van dagbesteding, wonen, logeren, ambulant of buitenschoolse opvang. Hiervoor hebben wij diverse locaties in Zeeland beschikbaar.

lees meer

Zeeuwse Huisartsen Coöperatie

Eendvogelstraat 1A 4451 DR Heinkenszand www.zhco.nl

De Zeeuwse Huisartsen Coöperatie (ZHCo) is een organisatie van, voor en door Zeeuwse huisartsen. De ZHCo kent straks 4 werkmaatschappijen: - kwaliteit en scholing - huisartsenpost - facilitering - eerstelijns geestelijke gezondheidszorg Het doel van de ZHCo is een heldere positionering en profilering van Zeeuwse huisartsenzorg. De organisatie draagt zorg voor ondersteuning van huisartsen, en werkt samen met andere partners in de eerste en tweede lijn.

lees meer

Stichting Zuidwester

Dwarsweg 40 3241 LB Middelharniswww.zuidwester.org

Wij zijn er voor kwetsbare burgers: kinderen en volwassenen die met enige ondersteuning zelf hun weg in het leven kunnen vinden, of die dag en nacht volledige zorg en aandacht vragen. Wij stimuleren hen om het maximale uit het dagelijkse leven te halen. Want net als voor ieder ander, is het voor de cliënten van Zuidwester belangrijk dat ze van het leven genieten.

lees meer

Stichting Intervence

Roozenburglaan 89 4337 JB Middelburgwww.intervence.nl

Stichting Intervence (voorheen Bureau Jeugdzorg Zeeland) gaat uit van het recht van iedere jeugdige om uit te groeien tot een gezonde en evenwichtige volwassene. Intervence helpt kinderen en ouders bij vragen en problemen rond opgroeien en opvoeden. Intervence geeft aandacht waar nodig, ondersteunt waar kan, beschermt en houdt toezicht waar moet.

lees meer

Juvent

Park Veldzigt 43 4336 DW Middelburgwww.juvent.nl

Juvent biedt jeugdhulp aan kinderen tot 23 jaar, in elke fase van hun leven. Kinderen die te maken hebben met gedragsproblemen, ontwikkelings- stoornissen of problemen van psychiatrische aard zijn bij Juvent aan het juiste adres. Ook kinderen met een licht verstandelijke beperking kunnen rekenen op onze hulp. Met ongeveer veertig locaties verspreid over heel Zeeland is Juvent dé aanbieder van jeugdzorg in Zeeland.

lees meer

GGD Zeeland

Westwal 37 4461 CM Goeswww.ggdzeeland.nl

Gezond zijn en blijven willen we allemaal. De publieke gezondheidszorg van GGD Zeeland richt zich op het voorkómen van ziekte, niet op het behandelen daarvan. Namens de Zeeuwse gemeenten en samen met onze partnerorganisaties gaan we voor Zeeuwen die een leven lang mee blijven doen.

lees meer

Eilandzorg Schouwen-Duiveland

Hoge Molenstraat 13 4301 KB Zierikzeewww.eilandzorg.com

In het hart van Zierikzee bevindt zich Eilandzorg Schouwen-Duiveland. Binnen onze organisatie staat kwaliteit van leven voorop. Die cliënt behoudt de regie over het eigen leven en bepaalt zelf hoe de zorgverlening in zijn/haar leven georganiseerd wordt. Deze klantgerichte aanpak is mogelijk om dat we werken met deskundige en loyale medewerkers. Mensen met liefde voor het vak. Door de kleine zelfstandig werkende teams, zijn cliënten verzekerd van individuele aandacht. Gewoon, en heel persoonlijk.

lees meer

Diagnostiek voor Ú

Boschdijk 1119 5626 AG Eindhovenwww.diagnostiekvooru.nl

Diagnostiek voor U is met haar uitgebreide dienstverlening een begrip in Zuidoost Brabant. Al 30 jaar zijn wij actief op verschillende (deel-)gebieden van de eerstelijns gezondheidszorg. Zoals medisch diagnostisch onderzoek (biometrie, echo-onderzoek, röntgen, bloedonderzoek), advies- en ondersteuning, sturingsinformatie en bedrijfsondersteuning.

lees meer

SHL Groep

Bredaseweg 165 4872 LA Etten-Leurwww.shl-groep.nl

SHL-Groep verleent ondersteunende diensten aan zorgprofessionals in de eerstelijns- gezondheidszorg, zoals huisartsen en verloskundigen. Zorgverleners kunnen bij SHL-Groep terecht voor (laboratorium)diagnostiek en voor faciliterende ondersteuning in de praktijk. Deze faciliterende ondersteuning is zeer breed: zo bieden we personeel (praktijkondersteuners), management advies voor zorggroepen, administratieve ondersteuning onder andere op financieel gebied en datamanagement.

lees meer

Prokino Zorg, onderdeel van Stichting Prokino

Beatrixlaan 13 4461 PM Goeswww.prokino.nl/zorg

Stichting Prokino is een maatschappelijke organisatie gericht op de stimulering en ontwikkeling van kinderen, jongeren en (jong)volwassenen. Prokino biedt naast zorg ook kinderopvang. De kracht van Prokino ligt in de houding van haar medewerkers en de ‘zo gewoon mogelijk’ benadering. Begeleiding wordt op maat geboden, zoveel mogelijk in de eigen wijk en in een zo normaal mogelijke setting.

lees meer

Stichting Ouderenzorg Noord-Beveland

dr. Maasstraat 4 4486 BW Colijnsplaatwww.cleijenborch.nl

Onder de naam ‘thuis@cleijenborch’ leveren wij zorg in Zorgcentrum Cleijenborch te Colijnsplaat en welzijnsdiensten in Amaliahof te Wissenkerke. Bovendien bieden wij zorg thuis en huishoudelijke hulp/zorg, alarmering en Tafeltje Dekje op heel Noord-Beveland.

lees meer

SMWO

's-Heer Elsdorpweg 12 4461 WK Goeswww.smwo.nl

Stichting Maatschappelijk Werk en Welzijn Oosterschelderegio (SMWO) staat voor een inclusieve samenleving, waarin iedereen mee kan doen. We gaan uit van het probleemoplossend vermogen van mensen en verbinden daarom de kwetsbare en krachtige burgers in wijken en dorpen. We zijn faciliterend, ondersteunend, verbindend en werken prikkelend om talenten aan te boren en sociale netwerken te bouwen.

lees meer

Witte Kruis Ambulancezorg

Verrijn Stuartweg 24 4462 GE Goeswww.wittekruis.nl

Witte Kruis (www.wittekruis.nl) is de grootste particuliere ambulancezorgverlener binnen Nederland met ambulancediensten in Noord-Holland, Zeeland, Haaglanden en Gelderland. Dynamisch, vernieuwend en landelijk actief binnen de (acute) zorgketen.

lees meer

RST Zorgverleners

Van de Spiegelstraat 2 4461 LL Goeswww.rstzorg.nl

RST Zorgverleners is een landelijke organisatie met ruim 1100 medewerkers en biedt cliëntgerichte thuis- en kraamzorg, gebaseerd op Bijbelse normen en waarden. Medewerkers met een reformatorische achtergrond leveren vanuit een professionele deskundigheid zorg aan cliënten vanuit de reformatorische gezindte. Zoek je uitdaging en houd je van afwisseling? Werk je graag zelfstandig, maar dan wel binnen de zorgverlening? Neem dan contact op met RST Zorgverleners.

lees meer

Kinderopvang Zeeuws-Vlaanderen

Bellamystraat 28 4532 CP Terneuzenwww.kinderopvangzvl.nl

Kwaliteit voor ieder kind. Dat is de visie van Kinderopvang Zeeuws-Vlaanderen, daar staan wij voor. Al meer dan 40 jaar zijn wij het vertrouwde en deskundige gezicht van de kinderopvang in Zeeuws-Vlaanderen. Kinderopvang is goed voor uw kind! Bij ons worden kinderen gestimuleerd, ze leren omgaan met leeftijdsgenootjes en er is op speelse wijze aandacht voor hun sociale, emotionele en cognitieve ontwikkeling. Wij zijn er voor u en uw kind, als partner in opvang en opvoeding!

lees meer

Cederhof

Cederlaan 9 4421 BZ Kapellewww.cederhof.eu

Cederhof welzijn - zorg – wonen. Cederhof streeft als Kapelse organisatie naar naadloos aaneengesloten diensten van welzijn, zorg en wonen. Wij bieden met onze bekwame en betrokken medewerkers een bijdrage aan de leefbaarheid van onze gemeente. Centraal in ons handelen staat het persoonlijk contact en het respect voor een eigen leven. Cederhof, heel persoonlijk.

lees meer

Manteling

Sint Sebastiaanstraat 12 4331PL Middelburgwww.mantelingwalcheren.nl

Manteling biedt hulp aan mantelzorgers, mensen met een ziekte of handicap, mensen met psychische problemen, eenzame mensen, mensen met dementie en mensen in de laatste fase van hun leven. Wij doen dit door de inzet van zorgvrijwilligers, door het geven van informatie en door het organiseren van cursussen en activiteiten. Hierdoor wordt een bijdrage geleverd aan de kwaliteit van leven van mensen die hulp vragen en van vrijwilligers die hulp bieden.

lees meer

Stichting Lentekind

Beneluxlaan 16 4334 GJ Middelburgwww.stichtinglentekind.nl

Stichting Lentekind is een orthopedagogisch dagcentrum in Zeeland voor: kinderen van 0 tot ongeveer 7 jaar met een verstandelijke beperking/ontwikkelingsachterstand; kinderen en jongvolwassenen met een ernstige meervoudige beperking van 0 tot ongeveer 25 jaar.

lees meer

Stichting Timon

Laan van Vollenhove 3209 3706 AR Zeistwww.timon.nl

Timon is een organisatie voor jeugdzorg en (jong)volwassenenzorg. We richten ons al meer dan 30 jaar op zorg voor gezinnen, jongeren en jongvolwassenen. Vanaf het eerste uur is de inzet van vrijwilligers verweven in onze zorgvisie. Timon werkt van Noord Nederland tot Zeeland, met name in de grootstedelijke regio’s Rotterdam, Amsterdam en Utrecht. Timon zet na een fusie in 2016 de werkzaamheden van SGJ Pleegzorg voort. Onze motivatie en inspiratie is de christelijke levensovertuiging, waarbij

lees meer

Bevolkingsonderzoek Zuid-West

Maasstadweg 124 3007 MD Rotterdamwww.bevolkingsonderzoekzuid-west.nl

Bevolkingsonderzoek Zuid-West voert in Zuid-Holland en Zeeland het bevolkingsonderzoek borstkanker, baarmoederhalskanker en darmkanker uit met als doel kanker in een vroeg stadium op te sporen. Vroege opsporing van kanker vergroot de kans op genezing

lees meer

Avezeer

Dokstraat 4 4341 ES Arnemuidenhttp://www.avezeer.nl

Avezeer biedt ambulante begeleiding en ondersteuning aan jongeren en jongvolwassenen om deze te begeleiden naar zelfstandige deelname aan de maatschappij. De doelgroep is tussen de 16 en 23 jaar en vaak is er sprake van problematiek op meerdere levensgebieden. Eventueel kunnen jongeren woonruimte huren van Avezeer.

lees meer

Viazorg

Stationspark 2 4462 DZ Goeswww.viazorg.nl

Viazorg werkt voor zorg en welzijn in Zeeland. Voor werkgevers en voor werknemers en werkzoekenden. Onze vacaturesite www.ZZ.nl biedt wekelijks de nieuwste vacatures in zorg en welzijn en wordt dagelijks bekeken door duizenden bezoekers. Daarnaast bieden we een uitgebreid dienstenpakket op het terrein van arbeid, personeel en organisatie met o.a. loopbaantrajecten, diverse workshops en trainingen.

lees meer

Educonsult Zeeland

Nederstraat 37 4332 AX Middelburgwww.educonsultzeeland.nl

Educonsult biedt een breed ondersteuningsaanbod op het gebied van Passend Onderwijs en jeugdhulp. Bij ons vindt u alles onder één dak: ambulante begeleiding op school, onderzoek en behandeling, thuisbegeleiding, trainingen en cursussen. Wij werken vraaggericht: wij luisteren goed naar de wensen en behoeften van ouders, het kind en het team op school. Educonsult vormt de brug tussen thuissituatie en onderwijs: wij werken thuis en op school. Op deze manier is er altijd een naadloze ondersteuning.

lees meer

Zeelandcare Thuiszorg

Noordstraat 10 4531 GG Terneuzenwww.zeelandcare.nl

ZeelandCare Thuiszorg ondersteunt zorgorganisaties bij het vinden van goede dienstverleners. Andersom ondersteunen wij zorgprofessionals bij het vinden van aantrekkelijke werk omgevingen. Dat doen wij professioneel en zonder franje. Hierdoor zijn we in staat om hoge verloning van medewerkers te combineren met de scherpste tarieven voor de aanbieders. Daarnaast leveren wij thuiszorg op het gebied van huishoudelijk hulp, huishoudelijke zorg, begeleiding, persoonlijke verzorging en verpleging zo

lees meer

Vitadent

Van Nelleweg 1, Schieloods 9 D 3044 BC Rotterdamwww.vitadent.nl

Vitadent levert mondzorg op ambulante basis voor de ouder wordende patiënt en zorgafhankelijke cliënten binnen verpleeghuisinstelling.

lees meer

Eva regelt!

Cereshof 4 4463 XH Goes

Eva regelt! is een nieuwe organisatie en biedt onafhankelijke integrale ondersteuning aan klanten met een zorgvraag. Uitgangspunt van onze dienstverlening is de behoefte, wens en mogelijkheden van de klant in hun specifieke zorgsituatie.
De organisatie ondersteunt tevens werkgevers, zorgprofessionals en gemeenten door hen te adviseren en informeren over de knelpunten, en mogelijkheden, in de ondersteuning van mantelzorger en hulpvrager.

lees meer

William Schrikker Jeugdbescherming en Jeugdreclassering (onderdeel van Partners voor Jeugd)

Postbus 12685 1100 AR Amsterdamwww.williamschrikker.nl/

William Schrikker biedt in elke regio gespecialiseerde jeugdhulp voor een bijzondere doelgroep. Wij bieden ondersteuning en hulp aan kinderen met een (verstandelijke) beperking of chronische ziekte, en/of aan kinderen van ouders met een beperking. De ondersteuning en hulp betreft drang (vrijwillige hulp, maar niet vrijblijvend), het uitvoeren van kinderbeschermingsmaatregelen, jeugdreclassering en nazorg.

lees meer

Kinderopvang Windekind/ BSO Windkracht 4-12

Lageweg 6-8 4443 RE NISSEwww.windekind.nl

Kinderopvang Windekind en BSO Windkracht 4-12 bieden opvang, activiteiten en vrij spel in de groene ruimte voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar. Omdat zowel de kinderopvang alsook de BSO kleinschalig is, krijgt elk kind de aandacht die het verdient. De kenmerken van Windekind en Windkracht 4-12 zijn:beleven, ervaren, ontdekken, spelen en leren in de natuur, gezonde voeding, milieubewust, gezond én lekker veel bewegen!

lees meer

Kinderopvang Het Oogappeltje

Westhavendijk 13 4463 AD Goeshttp://oogappeltjezeeland.nl/nl/home/

lees meer

Stichting 't Huus

Zuivelstraat 1 4571 GN Axelwww.stichtingthuus.nl

Binnen Stichting 't Huus staat de unieke persoonlijkheid van de individuele cliënt centraal. Daarom hanteren we een integratieve pedagogische visie. Dit houdt in dat verschillende pedagogische inzichten afwisselend samengaan, waarbij de individuele cliënt de basis vormt, door wiens behoeften en kwaliteiten het accent van de begeleiding wordt bepaald. Kleinschaligheid is de grote kracht van Stichting 't Huus, waardoor deze individuele benadering mogelijk wordt gemaakt.

lees meer

Stichting De Akkerwinde

Lageweg 6 4443 RE Nissehttp://www.de-akkerwinde.nl

De Akkerwinde biedt dagbesteding, stage- en werkervaringsplaatsen en zaterdagopvang. De Akkerwinde maakt gebruik van 2 locaties: de oorspronkelijke boerderij op Lageweg 6 en de verblijfsruimte bij kinderopvang Windekind aan de Lageweg 8. Beide locaties worden omringd door een verschillende tuinen en op beide locaties zijn dieren en kinderen aanwezig.

lees meer

Pandor Jeugdzorg

Vincentiusstraat 51 4701LN Roosendaalwww.pandorjeugdzorg.nl

Pandor Jeugdzorg is een jeugdhulpverleningsorganisatie die jeugdigen en hun gezinnen in Zeeland ondersteunt en hulp op maat biedt. Voor Zeeland verwijzen we u naar onze locatie op de Wijngaardstraat 17 4331PM in Middelburg.

lees meer

Leger des Heils Jeugdbescherming en Reclassering (LJ&R)

Doctor Cuyperslaan 80 5623 BB Eindhovenhttp://www.legerdesheils.nl

Stichting Leger des Heils Jeugdbescherming & Reclassering (LJ&R) is een landelijk werkende organisatie, actief binnen het justitieel kader (zowel strafrechtelijk als civielrechtelijk). Wij bieden diensten op het gebied van jeugdbescherming, jeugdreclassering en volwassenreclassering. Ons werk wordt gekenmerkt door vasthoudendheid, gedrevenheid, passie, vakmanschap, 'straat' ervaring en een pragmatische aanpak.Vanuit christelijke waarden bieden wij kinderen, jongeren en volwassenen in kwetsbare s

lees meer

Zorgbelang Zeeland

Scottweg 29/29A 4462 GS Goeswww.zorgbelang-zeeland.nl

Wij vinden het belangrijk dat iedereen, ondanks ziekte, beperking, ouderdom of minder zelfredzaamheid, mee kan blijven doen aan de snel veranderende maatschappij. Hiervoor staan wat ons betreft de mogelijkheden, behoeften en wensen van mensen centraal, en is het ons doel dat het aanbod van zorgaanbieders, zorgfinanciers en overheden hierop aansluit. Zorgbelang Zeeland is de verbindende schakel tussen al deze partijen.

lees meer