Werken in zorg en welzijn? Voor jou is er gratis loopbaanadvies!

 
Sterk in je werk 
Wil jij werken in zorg en welzijn? Of werk je al in de sector en wil je graag advies bij het zetten van nieuwe stappen in je loopbaan? Dan helpen we jou daar graag bij door middel van een gratis loopbaangesprek met een coach en eventuele gratis begeleiding bij het nemen van een vervolgstap.

De werknemersorganisatie CNV Zorg & Welzijn en de werkgeversorganisaties binnen het landelijk samenwerkingsverband RegioPlus zijn begin dit jaar gestart met het succesvolle project 'Sterk in je Werk'. Iedereen die (weer) aan de slag wil in zorg en welzijn kan zich aanmelden voor een loopbaangesprek. In de regio Zeeland stelt ViaZorg een aantal coaches beschikbaar.  

Hoe? 
Vul het aanvraagformulier in en je ziet direct of je voor het gratis gesprek in aanmerking komt. We nemen daarna contact met je op voor een afspraak bij jou in de omgeving en brengen je in contact met één van de coaches. 

Meest gestelde vragen 
Heb je vragen over Sterk in je werk? Neem eens een kijkje op de vraag & antwoord pagina van Sterk in je werk. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met Renske Weda, loopbaancoach bij ViaZorg, tel. 0113 - 25 00 73 of e-mail r.weda@viazorg.nl

De coaches

Renske Weda

Ik ben Renske en werk als loopbaanadviseur bij ViaZorg. In mijn werk ondersteun ik mensen bij het zetten van stappen in hun loopbaan. Mensen die al in zorg of welzijn werken en door omstandigheden op zoek moeten naar ander werk. Of die vanuit een ander beroep of een uitkering de overstap willen maken naar de sector. Door mijn ervaring weet ik veel over alle opleidingen en functies in het werkveld. Deze kennis komt altijd van pas in de gesprekken. Ieder mens is uniek en heeft zijn eigen talenten. De uitdaging is deze naar boven te halen en tot bloei te brengen. Samen met jou doe ik dat door goed naar je te luisteren en je kwaliteiten in beeld te krijgen. We onderzoeken de mogelijkheden die ervoor jou zijn op de arbeidsmarkt. En die zijn er, misschien wel meer dan je denkt! 

Volg ons: