Voor werkgevers

ZZ.nl is de grootste vacaturewebsite en hét loopbaanportal voor zorg en welzijn in Zeeland. Als werkgever kunt u op deze website uw (vrijwilligers)vacatures plaatsen. De website heeft gemiddeld 45.000 bezoekers per maand. Daarnaast wordt iedere vacature getwitterd (@wwwZZnl). Ook wordt er automatisch een match gemaakt tussen uw vacature en de cv’s in de kandidatenbank.

Bij Viazorg aangesloten organisaties plaatsen kosteloos hun vacatures op ZZ.nl. Vraag een account aan en plaats direct vacatures! Neem contact met zz@viazorg.nl of 0113 – 25 00 73.

Gratis koppeling met andere vacaturesites
ZZ.nl heeft koppelingen met ZeeuwseVacaturebank.nl en Ontdekvacaturesinzorgenwelzijn.nl. Hierdoor worden vacatures die aangesloten werkgevers op ZZ.nl plaatsen automatisch gratis doorgeplaatst naar deze sites. Dat betekent dus een groter bereik voor uw vacatures!

Koppeling met recruitmentsysteem van de eigen organisatie
Het is mogelijk om een koppeling tot stand te brengen tussen het eigen recruitmentsysteem van de organisatie en ZZ.nl. Vacatures worden op deze manier automatisch doorgeplaatst vanuit uw eigen recruitmentsysteem naar ZZ.nl, wat flinke tijdwinst oplevert bij het plaatsen van vacatures. Lees hier de voorwaarden

Niet aangesloten, wel een vacature plaatsen?
Is uw organisatie niet aangesloten maar wilt u wel een vacature plaatsen of wilt u onze kandidatenbank raadplegen? Neem contact met ons op via zz@viazorg.nl of 0113 – 25 00 73.

Adverteren op ZZ.nl?
Wilt u een bepaalde vacature extra promoten? Of wilt u een dienst of evenement onder de aandacht brengen? Kies dan voor adverteren met een banner op zz.nl. Met zo'n 45.000 bezoekers per maand genereert u door het plaatsen van een banner op de homepage, op de vacaturepagina of elders op de website extra publiciteit. Ook voor het verhogen van de naamsbekendheid van uw organisatie is ZZ.nl een uitstekend PR-middel. Bekijk hier de voorbeelden en de tarieven.

Aansluiten bij Viazorg?
Viazorg is de werkgeversorganisatie voor zorg en welzijn in Zeeland. Viazorg zet zich in voor een evenwichtige en toekomstbestendige arbeidsmarkt in de zorg- en welzijnssector in Zeeland. Meer informatie over aansluiten bij Viazorg vindt u op onze website: Aansluiten bij Viazorg.