Week van Zorg en Welzijn 2018

De Week van Zorg en Welzijn vindt plaats van 12 t/m 17 maart 2018. Meer dan duizend zorg- en welzijnsorganisaties openen deze week hun deuren om aan Nederland te laten zien hoe het er aan toegaat op de werkvloer. Neem een kijkje bij het verzorgingshuis om de hoek of in een operatiekamer in een groot ziekenhuis in de buurt! 

Wil je weten welke organisaties er meedoen met de Week van Zorg en Welzijn in Zeeland? Kijk dan in onderstaand overzicht. Heb je een leuke activiteit gevonden? Kijk wanneer deze plaatsvindt en kom langs! 

Wat is er te doen deze week?

Dinsdag 13 maart 

 • Weerwerk Middelburg - Open Dag 
  Tijd: 10.30 tot 16.00 uur

Woensdag 14 maart

 • Emergis Kloetinge - Informatieochtend Werken bij Emergis 
  Wij zoeken verpleegkundigen en (woon)begeleiders! Vind jij het leuk om in de Week van Zorg en Welzijn een kijkje bij ons te nemen? Dat kan vrijblijvend op woensdag 14 maart tussen 9.00 - 11.00 uur. Meld je aan via recruitment@emergis.nl.

 • Tragel (verschillende locaties) - Open middag 
  Bij Tragel openen op woensdag 14 maart 2018 diverse locaties de deuren. Kom je ook? De locaties van Tragel hebben verschillende functies. Naast wonen, zijn er dagbestedingslocaties en locaties waar mensen geactiveerd worden. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te nemen! Gewoon voor een kopje koffie, of om uitgebreid geïnformeerd te worden. Tijd: 13.00 - 16.00 uur. 

 • Weerwerk Goes - Open Dag  
  Tijd: 10.30 tot 15.00 uur 


Donderdag 15 maart 

 • Juvent Event 2018: ‘De jeugdzorg draait door!’
  Een inhoudelijke conferentie voor collega’s, pleegouders, gezinshuisouders, (zorg)professionals, externe stakeholders en andere belangstellenden betrokken bij de Zeeuwse jeugdzorg. 

Zaterdag 17 maart

 • Allévo Experience 2018
  Heb je interesse in werken in de zorg? Kom dan naar de Allévo Experience 2018. Test je vaardigheden in het skillslab, volg de tour door het opleidingscentrum en stel je vragen aan leerlingen en praktijkopleiders van Allévo. Tijd: 10.00 - 14.00 uur. 
 • Admiraal De Ruyter Ziekenhuis Goes - Banenmarkt 
  Ben je benieuwd hoe het is om in een ziekenhuis aan de slag te gaan? Kom tijdens de banenmarkt in Goes kennis opdoen over de verschillende vakgebieden in het ziekenhuis. Tijd: 10.00 - 15.00 uur. 
   
 • Admiraal De Ruyter Ziekenhuis Vlissingen - Open Dag 
  Altijd al een kijkje achter de schermen willen nemen in het ziekenhuis? Het ziekenhuis in Vlissingen opent de deuren voor geïnteresseerden. Tijd: 10.00 - 15.00 uur. 

 • Eilandzorg Mitt Hem Zierikzee - Open Huis 

 • Reumazorg Goes - Open Dag 
  Ontdek de voordelen van de specialistische reumazorg die wij en onze partners onze patiënten aanbieden. Bovendien demonstreren wij onze nieuwe Handscanner! Tijd: van 10.00 - 15.00 uur. 

 • Ter Weel Goes - Zeeuwse voorjaarsmarkt en banenmarkt 
  Met o.a. meer informatie over werkleertrajecten en een Zeeuwse voorjaarsmarkt. Tijd: 10.00 - 16.00 uur 

 • ZorgSaam Ziekenhuis De Honte in Terneuzen - Open Dag 
  Veel informatie over werken in de zorg, Escapegame, Speeddates, bekijk de nieuwe MRI en nog veel meer. Tijd: van 10.00 - 16.00 uur.  
 • ZRTI Vlissingen - Open Dag 

 

 

Special Zorg & Welzijn

De nieuwe Special Zorg & Welzijn, helemaal in het teken van de Week van Zorg en Welzijn 2018. In de week van 3 t/m 7 maart bij 160.000 huishoudens in Zeeland in de bus!