Cederhof

Cederhof streeft als Kapelse organisatie naar naadloos aaneengesloten diensten van welzijn, zorg en wonen. Wij bieden met onze bekwame en betrokken medewerkers een bijdrage aan de leefbaarheid van onze gemeente. Centraal in ons handelen staat het persoonlijk contact en het respect voor een eigen leven. Cederhof, heel persoonlijk.

Cederhof welzijn is er voor alle inwoners van de gemeente Kapelle. Jong en oud kan bij ons terecht. We bieden inwoners van de gemeente Kapelle, mensen met een beperking, mantelzorgers, vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties praktische hulp en activiteiten aan. Dit alles met behulp van zo’n 200 vrijwilligers en vele samenwerkingspartners in de gemeente. Cederhof welzijn wil dicht bij de mensen staan, verbindingen maken en waar nodig op een persoonlijke manier ondersteuning bieden.

Cederhof zorg biedt vanuit het woon-, zorg- en dienstencentrum Cederhof thuiszorg, dagverzorging, verzorgingshuiszorg en verpleeghuiszorg. Cederhof biedt thuiszorg in alle kernen van de gemeente Kapelle. Het wooncentrum Cederhof biedt plaats aan 60 cliënten met een verblijfsindicatie. Naast de zorgverlening is er een breed scala aan diensten te betrekken van Cederhof, zoals onder andere: alarmering met professionele alarmopvolging, was- en strijkservice, tafeltje-dek-je en eten in het restaurant, het Grand Culinair Café Cederhof. Daarnaast worden er vele activiteiten aangeboden waaraan iedereen kan deelnemen.

Cederhof wonen verhuurt in de gemeente Kapelle 144 senioren ZORG woningen en 14 luxe serviceappartementen. Zo kan men zelfstandig wonen, mét de zorg en dienstverlening die nodig is. In 2016 staan 52 van deze ZORG woningen in directe verbinding met het wooncentrum Cederhof, en is de nieuwe apotheekhoudende huisartsenpraktijk ondergebracht in het nieuwste wooncomplex.

Werken bij Cederhof
www.cederhof.eu/vacatures

Cederhof

Contactgegevens

Cederlaan 9
4421 BZ Kapelle
0113 342 710
info@cederhof.eu
www.cederhof.eu

Volg ons: