Cedrah

Identiteit
Cedrah biedt wonen, zorg en diensten vanuit een reformatorische levensovertuiging. Dat is voor Cedrah erg belangrijk, omdat we er willen zijn voor mensen die zich thuis voelen bij deze reformatorische identiteit. Onze motivatie ligt in het gebod van Jezus Christus om God lief te hebben boven alles en de naaste als onszelf. Dit laatste brengen we in de praktijk door te zorgen voor onze medemens.

De Heere Jezus houdt ons in de gelijkenis over de barmhartige Samaritaan een spiegel voor door – tegenover een priester en een leviet die voorbij gaan – een Samaritaan te schetsen die heel veel offert: zijn waardigheid, zijn veiligheid, zijn gemak, zijn tijd en energie en zijn geld. De Samaritaan brengt naastenliefde in de praktijk door een vijand te helpen en hem te (laten) verzorgen. Binnen Cedrah willen we graag invulling geven aan barmhartigheid, ontferming en liefdevolle zorg. Daarbij houden we rekening met de wensen en mogelijkheden van onze klanten.

Werken als een Barmhartige Samaritaan kan niemand in eigen kracht. We weten ons afhankelijk van de hulp van de Heere. Met vreugde beseffen we dat we gezegend zijn in het feit dat we wonen en werken in een omgeving waar Gods Woord open gaat en waar we zinvol werk kunnen doen.

Werken bij Cedrah
Cedrah biedt wonen, zorg en welzijn in de regio’s Zeeland en Zuid-Holland vanuit een reformatorische identiteit. De medewerkers van Cedrah zijn hiervoor onmisbaar en waardevol. Geregeld zijn er vacatures op het gebied van zorg, welzijn en wonen. Bij Cedrah kun je écht iets betekenen voor je naaste en tegelijkertijd werken aan je eigen ontwikkeling. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Maak op deze website verder kennis met werken bij Cedrah en de actuele vacatures. werkenbij.cedrah.nl/openstaande-vacatues

Cedrah

Contactgegevens

Briandlaan 2
4334 GP Middelburg
0118 676 600
info@cedrah.nl
www.cedrah.nl

Volg ons: