Curadomi

Over ons
Curadomi is een thuiszorgorganisatie die de beste zorg wil bieden aan iedereen die dat nodig heeft. Wij bieden hulp op het gebied van huishoudelijke ondersteuning, persoonlijke verzorging, verpleging en mantelzorgondersteuning. We zoeken met onze cliënten mee naar een passende oplossing.

In de thuiszorg ontmoeten wij elkaar als mens, met ieder zijn eigen levenservaring, kennis en identiteit. De zorgverleners van Curadomi werken vanuit een christelijke missie. Dit kunt u onder andere bemerken in een persoonlijke, betrokken en respectvolle bejegening en in onze pro-life visie.

We werken met kleine teams zodat we elkaar snel leren kennen en de zorg beter kunnen afstemmen. Ook in de huishoudelijke ondersteuning wordt indien mogelijk een vaste hulp toegewezen.We werken  altijd  in overleg met de cliënt. Zijn wensen en behoeften zijn het uitgangspunt. We betrekken de eventuele mantelzorgers en het netwerk van de cliënt Daarnaast werken we waar mogelijk samen met vrijwilligersorganisaties en kerken en in nauwe afstemming met andere zorgprofessionals zoals de huisarts.

Curadomi is onderdeel van Lelie zorggroep. Ook Agathos en Leliezorggroep wonen zorg en welzijn horen bij Lelie zorggroep. De organisaties binnen Lelie zorggroep werken professioneel, persoonlijk en liefdevol. Geïnspireerd door het christelijk geloof en de Bijbel. Curadomi is actief met 15 teams verspreid door Nederland.

Werken
Je kiest niet zomaar voor een baan in de zorg. Onze medewerkers geven aan dat ze hiervoor kiezen omdat het werk zinvol en waardevol is. Omdat zij hun professionaliteit graag willen combineren met het bieden van persoonlijke zorg. Omdat ze geloven in het nut van een stukje mee te lopen met hun naaste. Wil jij er ook, van mens tot mens, voor de ander zijn? Voel jij je ook verbonden met onze christelijke missie? Kijk dan hieronder of er een passende vacature voor je bij zit. www.curadomi.nl/werken

Curadomi

Contactgegevens

Lagewei 7
4464 AK Goes
0113 33 30 30
hhgoes@leliezorggroep.nl
www.curadomi.nl

Volg ons: