Diagnostiek voor Ú

Wie zijn wij?
Diagnostiek voor U voert op aanvraag van huisartsen, verloskundigen of diëtisten medisch diagnostisch onderzoek uit. Bloedafname, een echo, röntgenfoto, een hart- of longfunctietest: het zijn zomaar voorbeelden van diagnostiek die onze cliënten de zekerheid kunnen geven die zij nodig hebben. Dankzij nauwe samenwerking met andere zorgverleners in de regio bieden wij deskundige zorg snel, dicht bij huis en in een prettige sfeer.

Wij zijn regelmatig op zoek naar collega’s!
Werken bij Diagnostiek voor U betekent werken bij een dynamische organisatie in de gezondheidszorg waarbij aandacht is voor de cliënt. Wij scoren een 8,4 op klanttevredenheid en daar zijn we trots op!

Regelmatig zijn wij op zoek naar gastvrije collega’s die zich betrokken voelen bij cliënten en partners. Collega’s die bij willen dragen aan onze missie: het leveren van zinnige en zuinige zorg in de nabijheid van de cliënt.

Een werkplek voor U
Diagnostiek voor U kent diverse functies met ruime opleidingsmogelijkheden. Als innovatieve en flexibele organisatie zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe medewerkers. Wij bieden je een interessante en uitdagende werkomgeving, waarin veel aandacht wordt besteed aan jouw welbevinden.

Heb jij klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan? Vind je daarnaast samenwerken belangrijk én ben je inventief? Kortom: wil jij ons komen versterken?  

Bekijk dan onze vacatures op: www.diagnostiekvooru.nl/vacatures

Locatie Roosendaal (samenwerking met Reumazorg Zuid West Nederland)
Streuvelslaan 18, 4707 CH  Roosendaal

Locatie Goes (samenwerking met Reumazorg Zuid West Nederland)
Van Hertumweg 17-19, 4462 EV  Goes

www.diagnostiekvooru.nl
T 040 - 2141140
E werk@diagnostiekvooru.nl

Diagnostiek voor Ú

Contactgegevens

Boschdijk 1119 (ingang Steenoven)
5626 AG Eindhoven
088 21 41 149
info@diagnostiekvooru.nl
www.diagnostiekvooru.nl

Deel met: