Iriz thuiszorg

Iriz thuiszorg
Iriz thuiszorg verleent zorg met oog voor de mens in kleine, vaste (wijk)teams . De zorg kan worden vergoed via uw zorgverzekeraar, de gemeente via de WMO of particuliere betaling. Iriz is specialist in het Persoonsgebonden Budget (PGB). Iriz verleent thuiszorg in de volgende regio's in Zeeland; de Bevelanden, Walcheren en Schouwen-Duiveland.

Heeft u net als Iriz oog voor de mens?
Iriz is een vooruitstrevende, ondernemende thuiszorgorganisatie, die persoonlijke benadering in de zorg hoog in het vaandel heeft staan. Wij werken zoveel mogelijk met zelfsturende teams. De kracht van deze teams is dat ze de zorg voor de cliënt zelf regelen. Daarbij staan de zorgwensen van de cliënt voorop.

De cliënt heeft voor de zorg  een kleine, vaste  groep zorgverleners. De zorgverleners kennen daardoor de situatie en omstandigheden van de cliënt en diens naasten. Daarop kan de zorg worden afgestemd. Verandering in de situatie van de cliënt wordt in een vroeg stadium gesignaleerd zodat de zorgverlening kan worden aangepast. 

Met positiviteit, zorgondersteuning en liefde voor het vak en de mensen behartigen wij de zorgwensen. Extra aandacht is voor ons vanzelfsprekend, ook voor de naasten van onze cliënten. 

Werken voor Iriz

www.iriz.org/werken-voor-iriz

Iriz thuiszog

Contactgegevens

Zonnebloemstraat 50
4461PL Goes
0113 232 529
info@iriz.org
www.iriz.org