Kibeo

Missie
Je kunt met een gerust hart je werk en de zorg voor je kind(eren) combineren, want wij bieden dichtbij vertrouwde, goed verzorgde en leuke kinderopvang. Kibeo maakt zich sterk voor een grote dichtheid van kindcentra. Dit betekent dat in veel gevallen je kind in je eigen dorp of wijk terecht kan voor opvang. Je zoon of dochter groeit dus in de eigen omgeving op. Wel zo fijn.

Voorzieningen moeten samenwerken om voort te kunnen bestaan en daarbij staat leefbaarheid voorop. Daarom werkt Kibeo samen met allerlei andere organisaties die op kinderen zijn gericht. Met verschillende scholen werken we aan Integrale Kindcentra. Kibeo is een stichting en heeft geen winstoogmerk.

Kwaliteit
Als ouder is het best lastig een keuze te maken voor opvang. Want hoe weet je dat de organisatie waarvoor je kiest kwalitatief in orde is? Laat je eens rondleiden op een vestiging, bekijk op welke manieren je opvang samenwerkt met het onderwijs of controleer aan welke eisen je opvangorganisatie voldoet. Zo kun je een goed beeld krijgen waar de organisatie van je keuze voor staat. Bij Kibeo zijn we heel open over onze kwaliteit en daar vertellen we graag over.

Alle kinderdagverblijven van Kibeo worden regelmatig door de GGD geïnspecteerd en gecontroleerd. Daarnaast heeft Kibeo een HKZ-keurmerk, dit betekent dat we voldoen aan de hoogste eisen van onze sector.

Werken bij Kibeo
Kibeo is een kinderopvangorganisatie met meer dan 130 vestigingen, verspreid over Zeeland, Goeree-Overflakkee, de Hoeksche Waard en Barendrecht. In een veranderende markt vindt Kibeo het belangrijk samenwerkingen aan te gaan; zoals met basisscholen, met het oog op het vormen van brede scholen en Integrale Kindcentra. Kibeo groeit en ontwikkelt zich, dit zorgt voor een uitdagende werkomgeving. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling.

Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. Bekijk onderstaand ons aanbod.
www.kibeo.nl/vacatures

Kibeo

Contactgegevens

Stationspark 2
4462 DZ Goes
0113 760 250
info@kibeo.nl
www.kibeo.nl

Volg ons: