Philadelphia Zorg Zuid

Over Philadelphia
Philadelphia is een landelijke zorginstelling. Wij begeleiden mensen met een verstandelijke beperking en willen dat onze cliënten mede dankzij ons werk gelukkig kunnen zijn. En het beste uit zichzelf kunnen halen. Wij doen ons werk vanuit een christelijke visie. Met hart en ziel, elke dag weer. En met verantwoordelijkheidsbesef, passie, aandacht en professionaliteit.

Wat Philadelphia doet

Philadelphia helpt mensen met een verstandelijke beperking. Je kunt bij ons wonen en we kunnen je thuis begeleiden. We helpen je op je werk. En je kunt bij ons leren wat je nodig hebt om te werken. Voor iedereen die niet kan werken, hebben we dagbesteding.

Missen en visie
Philadelphia wil er vanuit een christelijke visie aan bijdragen dat mensen met een verstandelijke beperking gelukkig kunnen zijn en het beste uit zichzelf kunnen halen. Daarom doen we ons werk met verantwoordelijkheidsbesef, passie, aandacht en professionaliteit. We gaan uit van de mogelijkheden van iedere individuele cliënt als het gaat om zorg, wonen, werken, vrije tijd, dagbesteding en welzijn.

Onze visie op ons werk
De ondersteuning die onze cliënten nodig hebben, is heel verschillend. Van een wekelijks gesprek tot 24-uurs intensieve zorg. Maar wat ze gemeen hebben, is eigenlijk nog belangrijker: het zijn mensen die net als wij allemaal gelukkig willen leven. Zelf keuzes maken en meedoen in de maatschappij; het is net zo belangrijk voor hen als voor ieder ander. Philadelphia ondersteunt ze op een manier waarbij we samen onderweg gaan. Door hun ervaringswereld te vergroten, dingen te ontdekken en zelf mee te doen, halen ze het beste uit zichzelf. Dat maakt ons vak een heel bijzonder vak.

Vacatures en open sollicitaties
Heb je vragen of ben je geïnteresseerd in een baan bij Philadelphia? Bekijk onze vacatures, of stuur een open sollicitatie. Je kunt ook contact opnemen met een HR-functionaris van Philadelphia bij jou in de buurt.

Stages en leer- werkplekken
Veel collega’s die je bij Philadelphia treft zijn ooit begonnen op een stage- of een leerwerkplaats. Het is een uitstekende manier om kennis te maken met de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Van collega’s met liefde voor hun vak leer je immers meer. Lees verder op stages en leer- werkplekken

Vrijwilligerswerk
Werken met mensen met een verstandelijke beperking is een unieke ervaring. Het is werk waar je energie van krijgt, omdat je uit het werk voldoening, menselijk contact en waardering krijgt. Bovendien helpt het je om je vaardigheden te ontwikkelen en je netwerk te vergroten. Lees verder op Vrijwilligerswerk

Philadelphia Zorg Zuid

Contactgegevens

Pres. Kennedylaan 106
6883 AX Velp
0800 0830
www.philadelphia.nl

Stichting Philadelphia Zorg

Volg ons: