Scalda

Over Scalda
Scalda is een school voor middelbaar beroepsonderwijs (MBO) en volwasseneneducatie. Wij verzorgen onderwijs vanuit twaalf kleinschalige, vakgerichte colleges en vanuit CIOS Goes Breda, MBO dans Goes Breda en Maritiem en Logistiek College De Ruyter.

Wij leiden je zo op, dat je het in de maatschappij en in je beroep goed doet. We helpen jou het beste uit jezelf te halen en stimuleren je zelfs boven jezelf uit te stijgen: excellent te zijn. In een prettige, gestructureerde en mensgerichte leeromgeving helpen wij jou (verder) in jouw professionele én in je persoonlijke ontwikkeling. Zo streven we ernaar dat een steeds groter deel van onze opleidingen in onafhankelijke benchmarks beoordeeld wordt als behorend tot de beste van Nederland.

Werken bij Scalda
Regelmatig zijn wij op zoek naar mensen met een ruime werkervaring in de beroepspraktijk die met enthousiasme kennis en ervaring over willen dragen aan jonge mensen, onze deelnemers. Dat kan o.a. in functies als onderwijsassistent, instructeur.

Wat kunnen wij je bieden?
We bieden je een uitdagende baan, professionele collega's en ontwikkelingsmogelijkheden op je vakgebied, in een levendige werkomgeving, kenmerkend voor een onderwijsinstelling. In de werkrelatie zal respect en betrokkenheid belangrijk zijn, evenals het bieden van een optimale werk en -leeromgeving. Zie hieronder voor een overzicht van openstaande vacatures.
www.scalda.nl/vacatures

Scalda

Contactgegevens

Vlietstraat 11a
4535 HA Terneuzen
0115 641 600
info@scalda.nl
www.scalda.nl

Vols ons: