Scheldezoom Farmacie B.V.

Over Scheldezoom Farmacie BV
Scheldezoom Farmacie BV is op 23 februari 2011 officieel opgericht. De BV is voortgekomen uit de Maatschap Ziekenhuisapotheek Scheldezoom (MZS) en de ziekenhuisapotheken van het Admiraal de Ruyter Ziekenhuis en ZorgSaam. Samen zijn ze sinds 1993 verantwoordelijk voor de geneesmiddelenzorg in de drie ziekenhuizen: Goes, Vlissingen en Terneuzen en een aantal zorginstellingen in Zeeland. Scheldezoom Farmacie is afgelopen jaren gegroeid tot een professionele organisatie, welke ruim 180 medewerkers telt.

Door de centralisering naar één organisatie, kan Scheldezoom Farmacie efficiënter omgaan met inkoop, voorraadbeheer, logistiek en levering van geneesmiddelen. Er kan optimaal gebruik worden gemaakt van goed gekwalificeerd personeel en doordat het toezicht vanuit één organisatie plaatsvindt, kan er gewerkt worden naar eenduidige kwaliteit. Een groot deel van de geneesmiddelendistributie wordt geautomatiseerd vanuit Apotheek Scheldezoom in 's Gravenpolder. Het uitzetten van tabletten en capsules wordt hier minder foutgevoelig door, wat de patiëntveiligheid ten goede komt. 

Visie Scheldezoom Farmacie
Scheldezoom Farmacie staat garant voor het leveren van hoogwaardige specialistische en doelmatige farmaceutische (patiënten)zorg in het verzorgingsgebied van de aangesloten instellingen.Dat doet zij samen met de aangesloten instellingen en hun voorschrijvers, en overige zorgverleners in 1e en 2e-lijns gezondheidszorg.Scheldezoom Farmacie biedt een werkomgeving waarin medewerkers in staat worden gesteld een hoge kwaliteit van zorg te leveren.

Heeft u interesse in een baan of stage bij Scheldezoom Farmacie? 
Solliciteren bij Scheldezoom Farmacie.
Stage lopen bij Scheldezoom Farmacie.

Scheldezoom Farmacie BV

Contactgegevens

Spoorstraat 16
4431 NK 's-Gravenpolder
0113 317 500
secretariaat@scheldezoom.nl
www.scheldezoom.nl