Stichting ‘t Huus

Stichting 't Huus is in 2009 opgericht. In de afgelopen jaren is 't huus gegroeid, en deze groei opvolgen kunnen we natuurlijk niet alleen! Samen met een team van ongeveer 30 enthousiaste begeleiders, een  orthopedagoog en verpleegkundigen, organiseren we de opvangmogelijkheden binnen ’t Huus! De begeleiders zijn professioneel, betrokken en hebben een opleiding die zorg gerelateerd is. Iedere begeleider maakt weer deel uit van een klein team rondom de clienten op de dagbesteding of de woongroep, hierdoor zijn cliënten en zijn of haar netwerk gekend en is het fijn om te werken of wonen bij 't Huus. 

Aan huis en op diverse locaties in Zeeuws Vlaanderen bieden wij zorg en ondersteuning bij wonen en dagbesteding aan meer dan 40 kinderen, jongeren, volwassenen met een verstandelijke en of lichamelijke beperking.

Stichting 't Huus staat voor kleinschaligheid, cliënt gerichte zorg, persoonlijk contact en individuele aandacht. Zo kunnen onze cliënten een kwalitatief goed leven leiden dat is afgestemd op hun mogelijkheden, wensen en ambities.

Zuivelstraat 1
4571 GN Axel
info@stichtingthuus.nl
www.stichtingthuus.nl
0114 - 850890