SVRZ

Binnen SVRZ zien we de hele mens en is er sprake van gelijkwaardigheid, zowel in het contact met de cliënt als met een collega.

De visie van SVRZ is uitgebeeld op de visietekening. Het groene pad op de tekening is het levenspad van onze cliënt. Wanneer een cliënt bij SVRZ komt, heeft hij al een heel leven achter de rug. Een leven waarin hij allerlei ervaringen heeft opgedaan en waar hij omringd is geweest door familie, vrienden en mantelzorgers. Deze geschiedenis maakt de cliënt tot de persoon die hij nu is. Wanneer de cliënt bij SVRZ komt, lopen wij een stukje mee in zijn leven.

Bij SVRZ maken we goede afspraken en komen die ook na. Onze cliënten ervaren dat we echte aandacht hebben. We dragen zorg voor een verzorgd lichaam en goed eten en drinken. We brengen de risico’s voor de cliënt in kaart en maken daar afspraken over zodat de beste zorg verleend kan worden.

Onze deskundige medewerkers ondersteunen het levenspad van de cliënt wanneer en waar het nodig is. En maken samen met de cliënt de juiste keuzes. Hoe ze dat doen verschilt per cliënt. Maar één ding is altijd hetzelfde: onze medewerkers hebben hart voor de cliënt, hart voor de zorg en passie voor hun werk. Kernwaarden (http://www.svrz.nl/over-ons/kernwaarden) die onze medewerkers typeren zijn: nabijheid, vrijheid, verantwoordelijkheid en gelijkwaardigheid. Je kunt deze ook terugvinden in onze succesverhalen films (http://svrz-zkt.nl/Succesverhalen)

Om te zorgen dat onze medewerkers goede kwaliteit kunnen leveren, biedt SVRZ als organisatie bescherming en ondersteuning. Daarnaast hebben we duidelijke kaders die onze medewerkers richting geven.

Onze missie
Onze missie is om met onze cliënten invulling te geven aan de waarden die voor hen belangrijk zijn in het leven. Deze missie vatten we samen met de slogan “SVRZ zorgt in Zeeland”.

Contactgevens

Koudekerkseweg 143
4335 SM Middelburg
088 887 1000
www.svrz.nl

Volg ons: