Witte Kruis Ambulancezorg

Witte Kruis is tot het uiterste gedreven om de kansen op een betere gezondheid, veiligheid en kwaliteit van leven te vergroten. Door de best mogelijke zorg zo dicht mogelijk bij de patiënt te brengen. Op de plek waar het nodig is. Op de momenten waarop het telt. Wij zijn ‘driven by care’.

Bij ons werken professionals met passie, die zich inzetten voor ambulancezorg, huisartsenvervoer, opleidingen (ACM) en hulpverlening bij evenementen. Daarnaast focust Witte Kruis continu op innovatie vanuit onze gedrevenheid om de beste mogelijke zorg zo dicht mogelijk bij de patiënt te brengen. 

Witte Kruis is de grootste zelfstandige ambulanceorganisatie van Nederland. Dynamisch, vernieuwend en landelijk actief! De organisatie verleent ambulancezorg in vijf regionale ambulancevoorzieningen (RAV’s) in Nederland. Dit zijn:

  • RAV Haaglanden (HGL),
  • RAV Kennemerland (KEN),
  • RAV Noord-Holland Noord (NHN),
  • RAV Noord- en Oost Gelderland (NOG),
  • RAV Zeeland (ZLD).

De totale organisatie bestaat uit ruim 770 medewerkers en 165 voertuigen. In de vijf regio's waarbinnen Witte Kruis actief is, wonen bijna 3.3 miljoen mensen. Vanuit 28 ambulanceposten kunnen dag en nacht ruim 90 ambulances en Rapid Responders uitrijden om patiënten te vervoeren in die regio's. Vanuit 13 huisartsenposten (HAP) verspreid over de gebieden Zeeland, Haaglanden en Friesland kunnen 16 voertuigen uitrijden om huisartsen te vervoeren.

Wij bieden hoogwaardige zorg aan al onze patiënten. Dat doen wij niet alleen, maar in samenwerking met onze partners in ziekenhuizen, huisartspraktijken, meldkamers, GGZ-instellingen, verloskundige praktijken en GGD's. Wij werken intensief samen om kwaliteit te waarborgen in de zorgverlening aan onze patiënten. De veiligheid en het belang van de patiënt staan hierbij centraal.

Werken bij Witte Kruis
De medewerkers van Witte Kruis staan 24 uur per dag en 7 dagen per week klaar voor mensen die gebruik willen maken van onze zorg. Deskundig en betrokken ofwel professionals met passie, dat is Witte Kruis. Voor meer informatie kunt u onze website bezoeken Werken bij Witte Kruis

Witte Kruis

Contactgegevens

Verrijn Stuartweg 24
4462 GE Goes
088 625 6070
info@wittekruis.nl
www.wittekruis.nl

Volg ons: