Zeelandcare

Organistatie
Zeelandcare is één zorginstelling met verschillende locaties voor medisch specialistische zorg in Zeeland en Brabant. Zeelandcare is in 2011 ontstaan uit een samenwerking tussen het ziekenhuis en een private investeerder, met als doel de zorg in de regio te verbeteren.

Over ons
Zeelandcare is een zorginstelling met verschillende locaties in Zeeland en West-Brabant. Wij leveren zorg dichtbij onze patiënten. De locaties van Zeelandcare zijn kleinschalig en onze medewerkers zijn nauw betrokken bij uw zorgtraject. Kwaliteit, veiligheid en persoonlijke aandacht staan iedere minuut voorop.

Bij Zeelandcare kunt u terecht voor planbare zorg: zorg die niet spoedeisend is en waar u van te voren een afspraak voor maakt. Verwijzing naar één van onze medisch specialisten gebeurt in de meeste gevallen door de tandarts of huisarts. Natuurlijk kunt u zelf aan uw tandarts of huisarts aangeven dat u graag bij Zeelandcare geholpen wilt worden. Onze patiënten ervaren een behandeling bij Zeelandcare als persoonlijk en gastvrij.

Kwaliteit
Onze missie is het bieden van kwalitatief hoogwaardige zorg in een prettige omgeving, waarbij de patiënt centraal staat en hij of zij op een zo goed en plezierig mogelijke manier behandeld wordt.

Met een zeer toegewijd team dat werkzaam is op verschillende locaties werken wij vanuit één motto: “Behandel de patiënt met zorg”.

Zeelandcare

Contactgegevens

Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u ons bereiken via:
088 33 88 422
info@zeelandcare.com
zeelandcare.com

Volg ons: