Zeeuwse Zorgmensen

Met een professionele blik en persoonlijke benadering bieden wij de thuiszorgorganisaties zorgadvies op maat. Door het verbinden van de juiste zorgverlener met de zorgvrager, dragen wij bij aan:

 • Inzet van kwaliteit
 • Deskundigheid
 • Planning

24-uurszorg
Door vermindering van personeel en krimpende budgetten, wordt het voor zorgorganisaties steeds lastiger om voor de cliënt 24-uurszorg te bieden. Dit gaat  ten koste van de zorg aan de cliënt. Wilt u deze zorg aan cliënten toch blijven bieden en zoekt u hiervoor een klein team zelfstandig zorgverleners?

Intramurale- en extramurale zorg
Wij bieden ondersteuning tijdens een ziek- en piekperiode binnen uw zorgorganisatie als het gaat om intra- en extramurale zorg. De zelfstandig zorgverleners hebben ruime ervaring en door snel schakelen spelen we direct in op uw vraag.

Nachtzorg
Bij opvang en ondersteuning van tijdelijke pieken. Bijvoorbeeld de vakantieperiode, ziekte of plotseling toegenomen zorgvraag wordt een oplossing geboden voor slaap- en waaknachten. Met een gekwalificeerd team van zelfstandig zorgverleners kan de zorg voor de cliënt gewoon doorgaan.

Flexpoolbeheer
Door fluctuaties in de zorgvraag, verzuim en verlof van medewerkers zijn er doorlopend openstaande diensten die ingevuld moeten worden binnen een zorgorganisatie. In periodes van groei, extra drukte en bij ziekte moet er vlot geanticipeerd worden.

Zeeuwse Zorgmensen is een specialist in het opzetten en beheren van een flexpool. Vraag en aanbod worden op elkaar afgestemd.

Door efficiënte inzet van medewerkers worden kosten door overbezetting voorkomen, maar ook kwaliteitsverlies en een te hoge werkdruk door onderbezetting gereduceerd.

Voordelen flexpoolbeheer Zeeuwse Zorgmensen:

 • Kostenbesparing door vermindering externe inleen
 • Centrale aansturing vanuit 1 loket
 • Aantrekkelijk werkgeverschap door meer aanbod en flexibel werken
 • Soepel planningsproces
 • Maandelijkse management informatie waardoor er adequaat ingespeeld kan worden op veranderingen

Uitzenden
Tijdelijke inzet nodig tijdens ziek- en piekperiodes? Voor sommige vormen van dienstverlening is de uitzendconstructie mogelijk geschikt. Neem contact op met Zeeuwse Zorgmensen voor een advies op maat.

Vakantiekrachten
Tijdens de vakantieperioden extra ondersteuning nodig? Zeeuwse Zorgmensen verzorgt de werving & selectie voor vakantiekrachten.

Particuliere thuiszorg
Vaak is bij ziekte of ouderdom deskundige hulp thuis onmisbaar. Voor u is die hulp snel beschikbaar via Zeeuwse Zorgmensen, hét servicebureau in Zeeland voor particuliere thuiszorg, verpleging en begeleiding. De zorg kan worden vergoed vanuit een Persoonsgebonden Budget ( PGB ) of via betaling uit eigen middelen.

De voordelen van Zeeuwse Zorgmensen:

 • Kleinschalig en persoonlijk
 • Zorg op maat
 • Deskundige zorgverleners
 • De hoogste kwaliteit
 • Persoonlijke aandacht
 • Transparante werkwijze

Persoonsgebonden budget
Persoonsgebonden budget (PGB) aanvragen

Het persoonsgebonden budget (PGB) is een subsidie (budget) van de overheid waarmee u zelf de zorg die u nodig heeft kunt inkopen. Met een PGB heeft u alle touwtjes zelf in handen. U kiest de zorgverleners en maakt afspraken over de zorg die u wilt ontvangen. Zo krijgt u precies de zorg die u wenst en nodig heeft.

Indicatie aanvragen. Voor het verkrijgen van een PGB heeft u allereerst een indicatie nodig. Deze indicatie wordt verstrekt door uw gemeente of het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ).

Zorgverleners
Zeeuwse Zorgmensen staat bekend om haar persoonlijke aanpak en inzet van kwaliteit.

Heb je hart voor de (Zeeuwse) zorg en ben je op zoek naar zorgvragen die aansluiten op je kwalificaties en wensen? Dan ben je bij Zeeuwse Zorgmensen aan het juiste adres!

Zeeuwse Zorgmensen

Contactgegevens

Kantoor Middelburg
Fazantenhof 42
4332 XT Middelburg
0118 820 213
middelburg@zeeuwsezorgmensen.nl

Kantoor Terneuzen
Stadhuisplein 3
4531 GZ Terneuzen
0118 820 213
zeeuwsvlaanderen@zeeuwsezorgmensen.nl

Volg ons: