Zorggroep Ter Weel

Zorggroep Ter Weelonderneemt
De zorg maakt een grote verandering door. Ouderen blijven langer thuis wonen en hebben behoefte aan meer zelfzorg en eigen regie. Flexibiliteit, creativiteit en risico’s durven nemen worden belangrijke drijfveren. Zorggroep Ter Weel gaat verbindend ondernemen om er voor te zorgen dat haar zorg- en dienstenaanbod aansluit op de (zorg)eisen van deze tijd. Dit voor cliënten die verblijven in de woonzorgcentra en voor zelfstandig wonende ouderen. Zij kunnen bijvoorbeeld kiezen voor een maaltijd of zorg aan huis of deelname aan activiteiten.
In de visie van Zorggroep Ter Weel zijn alle inspanningen erop gericht dat de doelgroep (kwetsbare) ouderen, die op welke wijze dan ook begeleiding of zorg nodig heeft, bewust kiest voor het gedifferentieerde behandel, service- en woonaanbod van Zorggroep Ter Weel. De persoon en diens leefwereld staat centraal. De cliënt blijft in regie en er wordt belevingsgerichte zorg geboden.

Alle locaties van Zorggroep Ter Weel hebben hun eigen sfeer en identiteit en ademen Zeeuws DNA door de inrichting, styling en bejegening. Vanuit al haar woonzorgcentra vervult Zorggroep Ter Weel een maatschappelijke rol en alle locaties zijn voor de wijk- en dorpsbewoners een gastvrij ontmoetingscentrum.
Bij alle negen woonzorgcentra van Zorggroep Ter Weel in Goes en Reimerswaal staan de deuren open voor wijk- en dorpsbewoners. Ook staan de deuren open voor medewerkers die zelf initiatief nemen, kennis willen delen en willen leren van ervaringen. Ben jij die ondernemende medewerker 2.0?

Ons aanbod

  • Goed werkgeverschap
  • Volop ontwikkeling- en doorgroeimogelijkheden
  • Eerste mogelijkheid om te reageren op interne vacatures
  • Introductieprogramma
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden (zoals vastgelegd in de CAO VVT)

Werken bij Zorggroep Ter Weel iets voor jou?
Bekijk de actuele vacatures binnen Zorggroep Ter Weel.

Zorggroep Ter Weel

Contactgegevens

Joannaplantsoen 1
4462 AV Goes
0113-654000
info@terweel.nl
terweel.nl

Volg ons: