ZorgSaam Zorggroep Zeeuws-Vlaanderen

Over ZorgSaam
ZorgSaam Zorggroep Zeeuws-Vlaanderen is de specialist in zorg voor jong en oud in de regio Zeeuws-Vlaanderen én daarbuiten. ZorgSaam biedt ziekenhuiszorg, ambulancezorg, thuiszorg en ouderenzorg. Met deze verschillende onderdelen zijn we in staat om naadloos op elkaar aansluitende zorg te verstrekken. De zorg is afgestemd op de behoefte van u als patiënt, cliënt of bewoner.

Voor op elkaar aansluitende goede zorg (ketenzorg) werken we nauw samen met andere zorgverleners in de regio. Met enkele zijn we gefuseerd of gaan we fuseren, met andere stemmen we zorgvuldig af. Het is en blijft nodig om met álle zorgverleners in Zeeuws-Vlaanderen, schouder aan schouder op te trekken. Op die manier is de zorg in heel Zeeuws-Vlaanderen, van de kust tot aan het havengebied van Antwerpen, goed georganiseerd en dichtbij de mensen.

ZorgSaam veelzijdig werkgever
Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde en kundige collega’s! Wie kiest voor werken bij ZorgSaam Zorggroep Zeeuws-Vlaanderen, kiest voor werken in een open en dynamische sfeer met goede arbeidsomstandigheden en opleidingsmogelijkheden. 

Als organisatie staan we voor goede en betrouwbare kwaliteit van zorg- en dienstverlening. We investeren dan ook in onze medewerkers en bieden goede opleidingsfaciliteiten en doorstroom mogelijkheden.  Daarnaast houdt ZorgSaam zoveel mogelijk rekening met de juiste balans tussen werk en privé.

ZorgSaam is een ambitieuze en veelzijdige werkgever met ruim 3.000 medewerkers. Vanwege de omvang van de organisatie behoort een carrièreswitch of loopbaanbegeleiding tot de mogelijkheden.

Meer informatie
Voor meer informatie over werken en leren bij ZorgSaam Zorggroep Zeeuws-Vlaanderen of over de vacatures kunt u contact opnemen met ons via tel: 0115-677252 of per e-mail via: solliciteren@zzv.nl

ZorgSaam Zorggroep Zeeuws-Vlaanderen

Contactgegevens

Wielingenlaan 2
4535 PA Terneuzen
0115-677252
solliciteren@zzv.nl
www.zorgsaam.org

Volg ons: