Zorgstroom

Waar je ook komt op Walcheren, Zorgstroom is altijd in de buurt. Denk daarbij aan de wijkteams van de thuiszorg, onze locaties met wonen en zorg dichtbij, de zorghotels, onze locaties waar mensen wonen net als thuis en onze hospices. De deskundige hulp die wordt verleend, wordt zo goed mogelijk afgestemd op de dagelijkse, persoonlijke situatie van mensen, in samenwerking met hun familie en mantelzorgers. De kernwaarden van waaruit wij werken, zijn:

  • Hartelijkheid
  • Vertrouwen
  • Verbondenheid
  • Toewijding
  • Toegankelijkheid
  • Respect

Klanten, hun familie en mantelzorgers (hun netwerk) kunnen altijd bij ons terecht voor vragen of ondersteuning. Daardoor voelen zij zich gehoord en begrepen, veilig en vertrouwd. Zij zijn bijzonder tevreden over de hulp die ze van Zorgstroom krijgen of hebben gekregen en voelen zich boven verwachting geholpen.

Onze medewerkers werken met passie en plezier bij Zorgstroom. Zij ondersteunen en waarderen elkaar. Ze ervaren ruimte (van de organisatie en elkaar) als ze met ideeën komen. Dat geldt ook voor het werken aan de eigen ontwikkeling en het nemen van verantwoordelijkheid.
Andere partijen die betrokken zijn bij onze organisatie, de zogenoemde stakeholders, zien Zorgstroom als een betrouwbare, vernieuwende samenwerkingspartner. Zij werken graag met ons samen, met als doel het stimuleren, vergroten en ondersteunen van zelfredzaamheid. Niet alleen van onze klanten maar ook van de burger in het algemeen waardoor zij zich samen kunnen redden.

Werken & Leren
Werken bij Zorgstroom betekent werken in een organisatie die van klanten en medewerkers hoge waarderingscijfers krijgt. Wij zijn volop in beweging om onze dienstverlening nog beter aan de wensen van de klanten te laten voldoen en nog efficiënter te werken. Uitgangspunt hierbij is dat er zoveel mogelijk geld direct naar de zorgverlening gaat, dus naar de handen aan het bed. Een mooie doelstelling, waarbij onze medewerkers een belangrijke rol spelen. Zij vormen immers het hart van de organisatie. Voor onze klanten en bewoners zijn zij bovendien het gezicht van Zorgstroom.

Kom je graag bij mensen thuis, werk je liever in een zorg- of verpleegcentrum of zoek je een andere functie? Of zoek je een baan naast je opleiding? Kijk dan snel bij onze vacatures. Je kunt ook een open sollicitatie sturen naar hrm@zorgstroom.nl of naar Zorgstroom, Postbus 323, 4330 AH te Middelburg.

Ben je geïnteresseerd in een opleiding in de zorg? Wij geven je hier graag meer informatie over.

Daarnaast vertellen wij graag meer over onze arbeidsvoorwaarden en wat wij doen op het gebied van arbeidsomstandigheden en verzuim.

Informatie
Na alle informatie op onze website nog vragen over werken, opleidingen en doorgroeimogelijkheden bij Zorgstroom? Neem dan contact op met afdeling HRM, T: 0118 - 68 40 00. De afdeling HRM is bereikbaar van maandag t/m vrijdag, tussen 8.30 en 17.00 uur. Je kunt je vraag natuurlijk ook per email stellen.

Zorgstroom

Contactgegevens

Breestraat 15
4331 TS Middelburg
0118 684 000
info@zorgstroom.nl
www.zorgstroom.nl

Volg ons: